Bułka z pieczarkami
2015-11-26 17:44:11(ost. akt: 2015-11-26 17:45:15)
Przedstawiamy niezwykły przepis na zwykłą bułkę urozmaiconą zdrowymi pieczarkami
Niezbędnik: Średniej długości bułka, pół kg pieczarek, cebula, ewentualnie śmietana, sól, pieprz
Wykonanie: Bułkę dzielimy na dwie części, wydrążamy środek. Pieczarki obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy posiekana cebulę i dusimy na masełku aż cebule się zeszkli. Gdy pieczarki miękną, dodajemy łyżkę śmietany, sól, pieprz. Powstałym sosem napełniamy wydrążone bułki. Prawda, że proste? :) Smacznego! (mk)
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.
Zaloguj się lub wejdź przez